Pasang Android pada mana-mana iPhone tanpa Jailbreak

  • by

Cara Terbaru Pasang Android pada mana-mana iPhone tanpa Jailbreak | Pengguna Iphone sekarang boleh langgan STARLIGHT iPTV (SLTV) Jana Pendapatan sambil lihat TV yang ada lebih 2800 chennel seluruh dunia.

Mana-mana pemilik boleh mengkonfigurasi telefon Apple untuk Android. Anda memerlukan utiliti bernama Checkra1n. Prosedur pemasangan boleh didapati di Internet di sumber Eropah dan Cina. Pengguna rangkaian sosial Reddit boleh mencari fail dan arahan dengan menggunakan carian dengan nama utiliti.

Setakat ini, memasang Android pada iPhone boleh didapati untuk generasi ke-7 telefon pintar (iPhone 7 dan 7 Plus). Tetapi pengaturcara mengatakan bahawa tidak lama lagi utiliti itu akan membantu memulihkan generasi ke-8 telefon. Satu-satunya kelemahan adalah batasan beberapa fungsi telefon pintar apabila beralih ke Android. Tetapi ini adalah perkara kecil, kerana telefon berdering, menyokong protokol tanpa wayar dan mengendalikan mainan.

Sudah jelas bahawa para peminat produk Apple tidak akan pergi ke mana-mana sahaja. Biasa dengan iOS, pengguna tidak mungkin bertukar kepada “robot hijau.” Tetapi pasaran sekunder untuk peranti boleh mengharapkan kebangkitan semula. Mungkin prosedur jailbreak kepimpinan Apple akan berada di tangan. Sesungguhnya, terdapat permintaan untuk model telefon lama. Dan ini alat ganti, bateri dan aksesori untuk telefon pintar. Siapa yang akan menolak sumber pendapatan tambahan?

NAK LIHAT TV SAMBIL BUAT DUIT DENGAN STARLIGHT IPTV – KLIK GAMBAR DI BAWAH UNTUK DAFTAR – SELEPAS DAFTAR WHATSAPP ADMIN

Prosedur jailbreak untuk telefon pintar Apple tidak mengejutkan sesiapa pun. Tetapi memasang Android pada iPhone adalah ciri yang sangat menarik. Dan ia terdiri daripada penggunaan penuh besi. Lagipun, semua peminat jenama Apple tahu bahawa pengeluar, dengan kemas kininya, mengurangkan prestasi telefon. Matlamatnya adalah satu – untuk mendapatkan pengguna untuk membeli telefon pintar baru.

LIHAT VIDEO DI BAWAH CARA PEMASANGAN ANDROID PADA MANA-MANA IPHONE TANPA JAIBREAK

https://starlight.club/MembershipNew.aspx?mem=sahabatniaga

Download iPhone manager #AnyTrans:

https://bit.ly/2wx1wUf

iApplePro #iOS13 #UTM

Android iSO
https://archive.org/details/android-x86-4.3-20130725_201512
AppCake
https://www.iphonecake.com/app/
UTM
https://getutm.app/install/

Like Share Please ;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *