MARKETING PLAN Awesome Features ID4U

  • by

1) Bonus Penajaan : Setiap tajaan akan menerima bonus sebanyak RM50, dan tiada had tajaan.

Cth : Anda telah menaja 10 orang rakan baru.Oleh itu Anda akan menerima bonus sebanyak RM50x10=RM500.

2) Disini tajaan anda akan dibahagikan kepada dua iaitu GROUP A & GROUP B, Group A hanya mempunyai 3 orang sahaja dan 3 tajaan pertama ini akan diPASSUPkan kepada UPLINE anda. Oleh itu UPLINE anda akan menerima bonus Passup sebanyak RM10

Cth : Upline atau Penaja anda akan menerima bonus passup RM10x3=RM30.

3) Bonus Diamond : Anda akan menerima RM10 bonus Diamond apabila tajaan 1 hingga 3 (GROUP A) anda menaja. Bonus akan dikira bermula pada tajaan ke 4 mereka dan seterusnya sehingga infiniti. Ini bermakna setiap kali tajaan anda menambah ahli dibawahnya, anda akan menerima bonus diamond tersebut.

Cth : Mr Ali telah menaja 6 orang rakan baru dibawah kumpulannya. Dia telah mendapat bonus taja sebanyak RM50x6=RM300, manakala anda akan menerima bonus Diamond RM10x3=RM30, iaitu bermula dari tajaan ke 4 MR Ali. Sila lihat gambaran dibawah.

4) Bonus Passup : Anda akan menerima RM10 bonus Passup apabila tajaan ke 4 dan seterusnya (GROUP B) anda menaja. Setiap 3 tajaan mereka akan memberikan anda bonus Passup.

Cth : Mr Lan telah menaja 6 orang rakan baru dibawah kumpulannya. Dia telah mendapat bonus taja sebanyak RM50x6=RM300, manakala anda akan menerima bonus Passsup RM10x3=RM30, iaitu 3 tajaan pertama MR Lan.

Sila lihat gambaran dibawah.

5) Bonus Matching : Secara tak langsung anda akan menerima RM10 bonus Matching apabila tajaan ke 4 dan seterusnya (GROUP B) anda menaja. Setiap tajaan mereka akan memberikan anda bonus Matching.

Secara ringkas, bonus matching sangat berkait dengan setiap penajaan ahli baru dalam GROUP B anda. Setiap kali GROUP B menaja 3 pertama mereka, anda akan dapat bonus Passup+Matching, dan mula daripada tajaan ke 4 mereka dan seterusnya anda akan menerima bonus Matching sahaja.

Cth : Mr Lan telah menaja 6 orang rakan baru dibawah kumpulannya. Dia telah mendapat bonus taja sebanyak RM50x6=RM300, manakala anda akan menerima bonus Matching RM10x6=RM60, iaitu setiap tajaan MR Lan sampai infiniti.

Sila lihat gambaran dibawah.

6) Bonus Legacy : Bonus ini anda akan dapat jika anda mempunyai cukup syarat iaitu telah menaja 5 orang rakan. Anda akan menerima bonus Legacy ini di semua bahagian iaitu GROUP A & GROUP B pada kemasukan baru di Level ke 3.

Ini bermakna bonus Legacy merupakan bonus matching kepada Bonus Passup tetapi berlaku apabila Level 2 (merupakan tajaan ke 4 Level 1 anda) menaja dan memberikan bonus passup kepada penajanya..

Cth : Mr Man telah menaja 6 orang rakan baru dibawah kumpulannya. Dia telah mendapat bonus taja sebanyak RM50x6=RM300 dan anda akan menerima bonus Legacy RM10x3.

Sila lihat gambaran dibawah

Sahabat Niaga membantu anda untuk menyediakan website atau leanding page web untuk produk atau perniagaan anda.

Like Share Please ;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *