selmahtv Starlight IPTV - 0166472398

Starlight TV IP ini memberikan pelanggan menonton lebih daripada 3000 channel TV dan radio dari seluruh dunia hanya dari Peluang Jana Pendapatan Melalui IPTV StarLight Aplikasi IPTV Starlight berbagai platform Anda boleh memuat turun dan memasang Starlight IPTV di android, MacBook dan Windows menggunakan versi kami yang berbeza. Mudah dipasang dan digunakan. .selmahtv Starlight IPTV - 0166472398

Pengemar siaran TV & radio seluruh dunia di Malaysia, samaada anda di Selangor, Johor Melaka atau di mana saja, Sekarang anda dapat menikmati siaran TV termurah seluruh dunia yang di namakan Starlight iPTV - selmahtv Starlight IPTV - 0166472398

FOUNDER SYARIKAT

Produk Starlight iPTV TV yang diberi nama Starlight TV yang boleh dilanggan dengan harga yang sangat murah iaitu RM50 sahaja langganan pertama & bulan-bulan berikutnya RM25 sahaja dan dicantumkan dengan plan pemasaran secara affiliate menjadikan ianya sangat unik dan menarik. (Tida sebarang kontrak dikenakan kepada pelanggan).

KLIK DI SINI UNTUK DAFTAR

Lebih daripada 10 bahasa Starlight IPTV terdapat di lebih daripada 20 negara dengan 10 saluran bahasa yang berbeza seperti Perancis, Inggeris, Filipina, Cina, Melayu, Indonesia, Sepanyol, Portugis dan banyak lagi.

Program Affiliate Yang Baharu Sahaja Dilancarkan! Bermula Pada 1 Mei 2020 Yang Lalu! Bayaran Komisyen Agen Tinggi! 85% Langganan Mula & Berikutnya!

Starlight iPTV TV - Jana Income Tambahan Anda Setiap Bulan Dengan Produk Affiliate TV!! Memperkenalkan kepada anda peluang hebat yang baru sahaja dilancarkan pada 1 Mei 2020 lalu iaitu produk affiliate TV. Starlight IPTV Malaysia 0163633805

Tanpa kos tersembunyi | Tanpa caj tambahan Langganan bulanan.

Anda berminat? Sila DAFTAR PERCUMA di sini πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ – sesudah akaun anda diaktifkan Group WhatsApp & Telegram disediakan untuk support, material marketing & copywriting! Anda guna je tukarkan link untuk copy & paste!

Dengan plan bayaran komisyen yang tinggi kepada agen yang aktif mempromosikan produk Starlight TV ini menjadikan ianya sangat menarik dan menguntungkan samaada user mahupun agen! Starlight TV menyediakan plan komisyen 85% untuk langganan pertama dan 85% juga untuk langganan bulan seterusnya.

Video 4k Definisi Tinggi
Sekarang tonton video dalam resolusi 4K yang memberi anda rasa pawagam, pengaktifan segera dan tanpa bayaran tersembunyi.
Β Memperkenalkan anda Starlight iPTV

Tiada bil yang lebih mahalΒ dan pemasangan yang mudah
Tidak ada pemasangan yang rumit, cukup muat turun APK Starlight, gunakan kunci anda untuk mengaktifkan IPTV Starlight anda dan nikmati saluran kegemaran anda.

Aplikasi IPTV Starlight berbagai platform
Anda boleh memuat turun dan memasang Starlight IPTV di android, MacBook dan Windows menggunakan versi kami yang berbeza. Mudah dipasang dan digunakan.

Sukan, Muzik, Filem, Hiburan dan banyak lagi.
Lihat lebih daripada 20 kategori dari Sukan ke Muzik, Hiburan ke Filem, Rancangan Drama ke saluran Agama, banyak lagi yang dapat anda lihat dari satu aplikasi sahaja.

Lebih daripada 10 bahasa
Starlight IPTV terdapat di lebih daripada 20 negara dengan 10 saluran bahasa yang berbeza seperti Perancis, Inggeris, Filipina, Cina, Melayu, Indonesia, Sepanyol, Portugis dan banyak lagi.

Sekarang bukan sahaja menonton rancangan hiburan, filem dan muzik kegemaran anda, mulailah menjana keuntungan melalui Program Rujukan StarLight, yang dirancang untuk memberi peluang pendapatan tambahan untuk anda.

Startlight Club adalah komuniti pengguna Android TV di mana setiap ahli tidak hanya menikmati saluran kegemaran mereka dalam pelbagai bahasa tetapi juga mendapat keuntungan melalui program rujukan.

STARTLIGHT TV GLOBAL

πŸ“ Fenomena dunia penyiaran akan tercetus!!! Satu sistem affiliate STARLIGHT IPTV sedang dibangunkan

UNTUK PENGGUNA STARLIGHT IPTV

βœ… Pendaftaran & langganan bulan pertama RM50
βœ… Langganan bulan seterusnya hanya RM25 sahaja
βœ… Lebih 3,000 channel TV untuk ditonton
βœ… Tiada dokumen pendaftaran diperlukan
βœ… Tiada kontrak
βœ… Langgan terus tonton

KHUSUS UNTUK EJEN FULLTIME / PARTTIME

πŸ’« Bonus introducer dibayar sehingga 85% (sekali sahaja)
πŸ’« Bonus renewal setiap kali subscriber melanggan
πŸ’« Potensi terima income pasif setiap bulan tanpa had
πŸ’« Income boleh withdraw ke bank 2x seminggu

❌ Jika anda tolak peluang ini, anda akan rugi besar! Tengok usahawan Tone Wow, Tone Excel dan lain program affiliate Telco, mereka sudah jutawan sekarang ini, kerana bijak merebut peluang! Sedangkan kita boleh je langgan line telefon dari provider Telco Digi, Maxis dan Celcom! Namun potensi bisnes berbentuk affiliate ini sangat hebat dan menguntungkan!

KLIK DI SINI
Like Share Please ;